>Bilder från helgen

>

Jag är allvarligt talat skiiiiiit trött just nu, men tänkte att jag skulle slänga upp några bilder ändå. Jag vet ju att det uppskattas med bilder på Tuva.

Tuva och jag var ute och lekte utanför lägenheten igår i strålande sol och ca 14 minus. Men det gick ju bra ända tills vi hade kastat oss så mycket i snön så att Tuva fick snö innanför kläderna och ville gå in.

Idag så var det ju julgransplundring på Fyrispark med SEKO (pappas fack) och pappa/morfar/farfar hade bjudit med alla barnbarnen så där var det ett himla ös kan jag lova! När Tuva var och dansade med sin morfar så passade jag på att hålla nyaste tillskottet i Djurströms klanen, lilla Liam. Så söt! Efter ett litet tag så slocknade han i min famn.

Nu ska jag lägga mig på soffan och bara vara. Tröttis, tröttis, tröttis.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *