>Bilder från en söndag

>

Simon och Tuva bakar pizza (gud så lätt det är med de här färdiga pizza-kitten, inte lika gott, men super enkelt och super snabbt!). Simon är så duktig och pedagogisk när han ska göra saker med Tuva. Jag blir mycket mer stressad, fast det kan ju bero på att Tuva hellre trotsar mot sin mamma… När de gjorde pizza så var Tuva jätte duktig, inte minsta lilla dumheter! Enda problemet var att hon höll på att äta upp all fyllning… Hehe!

När pizzan var i ugnen så hittade Tuva sitt diadem som hon fått dagen innan utav mormors faster (men som är som en gammel mormor åt Tuva) och när hon såg att det var blommor (bomma!) på så ville hon gärna ha det på sig och stod och sen kika i spegeln.

Ja, håret är kladdigt, hon stylar det så snyggt i vid varje måltid… Just där är det ett par dl yogurt och en halv bakelse ungefär.

När mamman och barnet vek tvätt så somnade pappan på soffan (pappan hade ju vart ut och svirat kvällen innan, men barnet ville absolut ha upp sin pappa redan 08.30 så pappan var lite trött…) och först byggde Tuva upp ett berg av pappans tvätt på honom, men sen rev hon ner allt och väckte honom genom att klappa försiktigt på kinden… Sötnos!

Men när pappan vaknat så var det fullt härj igen, roligaste som finns är ju att stå på pappans mage och sen hoppa…

När pappan är lite sliten efter att vart ut och druckigt öl kvällen innan så är det ju dock lite jobbigt att ha en sjövild bebis som hoppar på ens mage… Haha!

Men vad ska man göra med en liten pappig tjej? Klart pappan fick ställa upp som studsmatta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *