>Besviken på Ms Bijoux

>

Ja märket alltså, för ett tag sedan beställde jag dessa två armband:

Efter bara ett par användningar så har armbandet med svarta kulor tappat istort sett all svart färg och "guldet" blivit orange, och samma sak med det andra att "guldet" blivit orange. Jag räknade ju inte med att det skulle hålla så länge med för armband som ändå kostar 99:- och 109:- så räknade jag ju med att de skulle hålla över sommaren åtminståne om jag var rädd om dem.

Tråkigt för jag gillade dem verkligen!

Nu ska vi se hur Accessora fixar det här med reklamationen, jag skickade nyss iväg ett mail med beskrivning på vad som hänt. Annars så tycker jag ju att de är bra så jag hoppas att de motsvarar mina förväntningar nu också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *