Bebisgos, tågförseningar, rullskidor och lite partaj

Oj, blev visst ett litet blogguppehåll under helgen. Jag har helt enkelt haft för mycket skoj för mig! Absolut roligaste var ju att vi i fredags på nationaldagen åkte upp till Söderbärke för att träffa kisdsens allra färskaste kusin Ebba som bara var yttepyttiga 6 dagar. De är ju så små och bara helt underbara!

På lördagen åkte jag hem till Uppsala igen, SJÄLV! Och efter diverse tågstrul så kom jag faktiskt fram också. Inte så tokigt, ett tag trodde jag att jag skulle bli kvar i Sala. ;-) Men, efter lite ensamhäng hemma (hur underbart skönt är det inte?) så dök bigsis och Carro upp för att umgås, äta och dricka gott och jag och Carro styrde sen kosan in mot stan och BJ’s sommarpremiär. Där blev jag dock inte så långvarig, den här morsan har helt tappat stinget på partylivet. Haha! Jaja, det kommer väl åter när det är dags för 40årskris… ;-)

20140608-205110-75070278.jpgInnan vi åkte upp till Söderbärke så firade jag nationaldagen med att köra ett blågult rullskidespass. Jag körde en mil och kände mig stark!  Kusinerna leker tillsammans. ♥ Jag inviger nya bikinin alldeles ensam hemma… 

Idag har jag vart trött och längtat ihjäl mig efter min lilla familj. Även fast det är skönt (nå så in i bomben) att få vara själv ett tag så är det ändå bästa tiden den man är med sin familj. ♥

 

2 thoughts on “Bebisgos, tågförseningar, rullskidor och lite partaj

  1. Tack själv för en fin helg!! Sjukt hur det kan vara så dubbelt dwt där med att längta eftee sina barn. Sköööönt att va själv men inte för läääämge!

    • Ja men visst är det! Längtade ju ihjäl mig i söndags när jag trodde att de skulle komma vid 13, men kom först 14.30… Men som sagt, skönt att längta lite också ibland. :-) Och tack själva! Nu laddar vi för midsommar… :-D Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *