Bättre bilder på sovrummet

Så här blev det i sovrummet nu med nya stora sängen, så klart aningens trängre än med en 140 säng, men eftersom vi ska vänta med sänggaveln tills vi flyttar in i vårat nya sovrum (som ligger i utbyggnaden) så tänkte vi klara oss utan sänggavel. Det är ju roligare att köpa en sen till det nya, och se vad som kommer passa i det rummet.

Överkastet fick man på köpet från Jotex om man beställde för 200:-, och det var väl kanske inte toppen kvalité utan väldigt lätt. Kanske ska testa att tvätta och torktumla för att få det mjukare? Eller så hänger det ut sig med tiden (lär ju bli det senare… Haha!). Det funkar tills vidare iallafall. Som sagt så vill vi ju inte lägga ut pengar på det sovrummet vi har nu.

Jag plockade kuddaran från soffan i vardagsrummet för att det inte skulle se så tomt ut vid huvudänden, så det var tur att jag beställde nya kuddfodral (finns på rean för pyttelite) från Jotex till vardagsrummet (bilden längst ner). Kul att få in lite mer färg i vardagsrummet, och de passade ju fint med prickiga kuddarna från h&m home också.

Sen kom det även hem en väggbonad i tyg med ugglor på, tänkt att pryda ett barnrum. Tuva ville absolut att den skulle vara i hennes rum, så det lär väl bli så. Dock kommer den att passa mycket bättre in i hennes nya sen.

Enjoy!

7 thoughts on “Bättre bilder på sovrummet

  1. Var med och tävla om veckans blogg på min blogg! För chansen att öka antalet läsare eller bara synas. Tävlingen kommer upp i veckan men du kan redan nu skriva jag vill vara med i veckas blogg i vilket inlägg du vill. Take care!

    • Jo, jag trivs väldigt bra i vårat sovrum! Men det nya kommer bli såååå mycket bättre, med klädkammare och grejer… :-D Tuva ska få vårat sovrum som vi har nu (ska tapetsera över fondväggen med något barnmotiv bara), det är kanske dubbelt så stort som hennes nuvarande som bebisen ska få efter henne. :-)

  2. Verkligen fint sovrum! Älskar tapeten med liljekonvaljer på =)

    Har förresten en liten utlottning på min blogg. Kika gärna in och var med om du vill!

    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *