Bästa mamman, snällaste barnen och dagen då

På förmiddagen så hade jag lovat Tuva att åka och kika på simskolan i Lännabadet, så sagt och gjort, vi drog dit till 09, och då var vi först. Vid 10 drog simskolan igång och vi kollade hon Tuva kunde få hoppa med nästa vecka och det gick så bra så!

Först var jag lite orolig att åka till stranden själv med båda barnen, nog för att de brukar vara rätt snälla så, men man vet ju aldrig. Och just vatten är ju lite läskigt… Men det gick hur bra som helst! Isak fick lite spel och skulle upp på bryggan ett tag, men han gav sig efter att ha blivit mutad med 17 kakor. ;-) Tur att Tuva är duktig medans jag måste fokusera på Isak, men vi hade pratat noga om det innan också. Att hon måste sköta sig, för annars kan vi inte åka själva till stranden och det verkade ha gått in.

Först på stranden! Båda barnen hade fått saker att bära, Tuva sin simring och Isak hinken med sandleksakerna och den höll han hårt i. Tror att han kände sig stor och duktig. Mammas lillpojk. 

Vid 11 åkte vi hem igen, och under de två timmarna vi var där så såg det ut så här faktiskt säkert under ca 15 minuter. Mamman fick sitta på filten, sola och dricka kaffe. Underbart! Och jag kände mig som världens bästa mamma som hade världens snällaste barn under de där 15 minutrarna och tittade lite medlidsamt på de som slet med skrikande barn… Hehe… ;-)

På eftermiddagen sen så fick vi besök av Carro och Minna för lite poolbad och fika i form av jordgubbar, glass, socker och grädde. GOTT! Mammorna satt ute i varsin solstol medans barnen gick in och byggde med duplolego… Haha! (Man hör bra ut).

Isak har dock svårt att slita sig från mamman några längre stunder och kom och spexade lite med mammans solbrillor mellanåt. Toker!

En riktigt mysig och varm sommardag! Jag har till och med bränt mig lite… Men det är ju lite som det ska vara på sommaren. Tycker jag! Lär väl ångra mig när jag är rynkig som attan vid 35… ;-) 

Nu är jag dock trött som ett as. En släng av solsting kanske? Bäddade ner mig och somnade när pappan i huset kom hem… Zzzzzzzz…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *