Barnspecialisten, fika, handling och tapetval

Sådär, så såg vi till att få en till dag fullspäckad. Eller nja, halva. Eller iofs, med tanke på att Isak vaknade 04 så var det ju sen eftermiddag om man ska räkna timmar man vart vaken. ;-)

Men ok, ja, vi var på barnspecialisten för att Isak bajsat blod/levrat blod och trots att vi inte kom fram till så mycket nytt så fick vi iallafall göra ett pricktest och det visade inget så inga allergier (och när vi ändå är inne på det, VARFÖR tvingar man ammande mammor att sluta med allt med mjölkprotein i för att se om bebisen är allergisk när det går att se på ett pricktest på 15 min?!) så då kan vi utesluta det. Få se vad som händer, OM vi gör något. För är det värt att leta reda på orsaken om det inte blir värre och megabebisen (ehhh, han vägde något på 3900g 8900g (tack för att du är uppmärksam Maja ;-) )nu, kan han ha gått upp 300g över helgen?!) växer ju (nähäe?!) och mår ju ändå bra. Vi får se.

Jaja, vi tog en fika på samariterhemmet och en överlycklig Tuva fick TVÅ kokosbollar. :-) Sen åkte vi och handlade innan vi mötte upp Simon på Uppsala Färg för att välja tapeter till sovrummet.

Behöver jag säga att jag var slut när vi kom innanför dörren?

Puh.

One thought on “Barnspecialisten, fika, handling och tapetval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *