Bad hela dagen!

Igår så var det lekparkshäng i stan hos Carro och Minna medans pappan i huset spelade forbollsgolf (tack för en mysig dag by the way :-) ), idag på förmiddagen så blev det till att skrubba rent poolen (som stått med samma vatten i, vad kan det vara? 3 veckor? Grönt fint och slemmigt var det iallafall. Tur att den är liten! Haha!) så att Tuvis (eller nej, det var ju inte Tuvis, det var ju en SÄLUNGE. Viktigt det där. ;-) ) fick svalka sig i sommarhettan medans mamman rensade lite ogräs och vilade magen om vartannat. Pappan i huset fortsatte projekt rivning av uterummet (yey! Utbyggnaden är på g! Tjihoo!). När Tuva sovit och pappan rivit klart + jobbat en sväng då bar det av till stranden, och på vägen plockade vi upp kusin Erica.

Det var två glada tjejer som härjade loss på badstranden!

Blev bara en bild från förmiddagens poolbad, för då badade Tuva nakenfis och såna bilder bör man ju inte lägga upp på internet…

Efter ett litet tag så dök pappa (morfar) upp med ett gäng kids också (inte alls för att jag ringt och tjatat om att de också skulle åka och bada… Nej då… Inte alls… ;-) ) och efter en pizza på grillen på vägen så åkte vi dit där kvällen spenderats.

Härliga varma sommarkvällar!

Härliga varma sommarDAGAR! :-D

One thought on “Bad hela dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *