Back to work

Japp, idag är det första arbetsdagen eftersom dagis började hösten med två planeringsdagar (fre + mån). Men det kändes inte så surt igår eftersom det var kanonväder och idag är riktigt jobbar väder.

Men det känns bra att vara på plats, göra lite nytta, dra in pengar och få ordning på tillvaron igen.

Jag tror inte jag är byggd för att vara ledig. Jag flippar alltid ur. ;-)

Semestern för mig blir som ett litet bantningsläger. Men de kilona ska nog lätt komma tillbaka nu när jag har nära tillhands till godislådan och får sitta i lugn och ro och äta åtminståne frukost och lunch. :-)

Tuva passade förövrigt på att ha en superböknatt i natt så jag är aningens mör. Simon plockade över henne till oss ganska tidigt och vid 02.30 snåret gav jag upp och la mig på soffan. 06.15 ringde klockan. Gäsp.

Men ingen idé att fundera över, då blir man bara tröttare.

Jaja, svammel, svammel.

Nu kaffe på maten, sen är lunchen slut!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *