Babykorg

Ibland kan jag verkligen snöa in på saker, och då googlar jag, letar och håller på tills jag blir blå i ansiktet. Nu när jag tillåtit mig att börja fixa till bebisen så har jag börjat leta efter en babykorg. För jag vill nog ha en sån till bebisen. Tror det kan vara himla smidig.

Så, det ska alltså vara en korg i typ rotting, på ben med hjul eller kanske någon vagg-liknande underdel? Smidigt att ha brevid sig i soffan och brevid sängen tänkte jag. Och kanske känns de lite mysigare för bebisen att ligga i än stooooora spjälsängen första månaderna.

Eller vad tror ni? Är det en sån sak man tycker att man behöver och sen inte använder?

Någon som har någon som står och skrotar någonstans som vill sälja?

Jag är ju inte så där himla sugen på att köpa en ny, dyr. Det är det ju inte värt. Typiskt att inte Ikea har såna korgar, de är ju lite i min prisklass. ;-) Eller får jag gå på loppis helt enkelt.

Jaja, jakten fortsätter om jag nu inte kommer på att jag inte alls ska ha en sån och snöar in på något annat.

:-)

 

4 thoughts on “Babykorg

  1. Hej!
    Vi hade ett babynest till vår lilla kille. DET kan jag lova va en smidig sak som man kunde flytta runt lite som man ville. + att det var bra mycket mysigare att lägga 50 cm bebis i en mysig liten tygkorv än i ett hav av spjälsäng det första månaderna. Googla det!

    /Emmy

  2. Vi har en baby korg i rotting på hjul & den har verkligen varit super till våra killar! Så skönt att kunna dra runt på den & dessutom vagga bebisarna i.. Så jag tycker ABSOLUT att du ska köpa dig en sån.. Den vi har är nästan 60 år gammal & har gått runt hela familjen! Min mamma, min moster, jag & alla mina syskon, min kusin, hennes barn, mina syskons barn & mina barn har legat i den.. Den är så fin fast den är så gammal! Vi har bara bytt ut tyget som vi har i den ett par ggr bara.. Jag hoppas att även mina barnbarn en dag ska ligga i den :) Dom är som sagt helt underbara :D

  3. Ja, köp en korg.. Mycket mysigare än en spjälsäng i början ju! Och sen tar den ju inte lika mkt plats heller.. :-) Antar att du redan kollat Blocket och Tradera.. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *