>Baby horoskop

>

Jag såg på en blogg där de hade baby-horoskop, och det lät ju lite kul tycker jag.

På den här sidan så står det så här om Tuva som är en Ox-baby:

Detta är ett materialistiskt och sensuellt barn som uppskattar det som kan ägas, beröras, smakas och upplevas. Oxen är ofta skicklig med sina händer och gillar att göra saker som kan ses och uppskattas av andra. Dessa barn är kärleksfulla och generösa och brukar vara tillfreds med tingens tillstånd och trivas med rutiner.

(Ok, det stämmer väl. Förutom det att vara tillfreds, Tuvisen är ju grymt otålig och rastlös.)

Nyckelord: Passiv, samarbetsvillig, kreativ, harmonisk, attraktiv (ja söt är hon ju), tillgiven, konventionell, medgörlig, tålig, sällskaplig och en vän av rutin.

(Jag har strukit över orden som jag inte skulle beskriva Tuva med, hon är ju mer motsatsen till de orden. Haha! Lilla vilden.)

Föräldratips: Du som är förälder kan lära din lilla oxkalv att det ibland kan vara fördelaktigt att titta på hur andra gör och inte alltid följa sitt eget huvud.

(Men hur lätt är det då? När man har en bebis med en egen vilja som är starkare än något annat? Men jag får nog kanske börja försöka… Haha!)

På en annan sida så hittar jag den här texten:

Även du som får en Oxbaby möter inga större problem.

(ehh… Tuva hade typ kolik, det kallar jag ett större problem, hon har ofta problem med magen och de där tänderna är jäkla besvärliga!).

Hon är oftast väldigt nöjd och lugn.

(Eller inte, Tuva är en liten virvelvind med en egen stark vilja och att ta det lungt gör hon bara när hon sover och tittar på Teletubbies).

Hon äter ordentligt och sover länge och stadigt.

(Maten har de ju rätt i, men sömnen stämmer ju inte riktigt in…).

Humöret är förvånansvärt jämt och med ett imponerande tålamod.

(Haha! Inget av det stämmer, ena studen skrattar hon för fulla muggar för att sekunden senare vara ledsen, och det där tålamodet har hon ärvt efter både sin mamma och pappa…).

Men när det väl tar slut så lär du märka det. Det visar hon med en kraftfull stämma och en tjurighet som håller i sig en bra stund. Men sen är allt glömt och förlåtet, och livet fortsätter i samma lugna takt som innan.

(Om man bortser från den med lugna takt så stämmer ju sista delen rätt bra… Full fart frammåt verkar vara Tuvas motto).

Den här texten finns det ju inte många rätt i. Förutom att hon äter ordentligt… Haha! Det finns bara en som Tuva. Våran lilla arga solstråle och sötaste bebisen i världen!

Men det där med baby-horoskop, det stämde ju inte riktigt va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *