>Är jag SÅN? Jajamensan.

>

Hehe, igår hade jag glömt en kasse med lite grejer (ett par skor, hemnycklarna, och lite annat som inte fick plats i väskan) vid instämplingsgrejen vid jobbet. Och alla hade gått runt och undrat vems den där kassen var… Emma (lillasyster) fick frågan om det var hennes, men hon svarade snabbt "Har ni frågat Sara?" och fick då till svar att "Kan hon vara så där slarvig?". "Ehh… JA!" svarade Emma.

Hehe. JA. Det kan jag. Det är jag oftast snarare. Konstigt att de inte märkt det här innan.

Iofs är jag en "lill-hitler" när det kommer till att hålla ordning och reda på allt på jobbet, besatt var ordet man annars så är det svårt att hålla mig stress-fri. Men mina egna grejer sprids runt där jag har befunnit mig. Konstigt egentligen att inte saker försvinner för mig oftare än det faktiskt gör…

För tillfället så har jag detta utspritt där jag har vart:

  • Ett par skor (och kanske nå mer?) hos Erika
  • Ett par skor, en keps (och kanske nå mer?) hos Annelie
  • Två par skor på jobbet (och förmodligen en del annat)
  • Tuvas stora vagn är ute i Funbo, glömde den i lördags…
  • En kofta hos Maja (tror jag?)

Är det nå mer som ligger och skräpar hos någon som jag glömt bort så hojta till!

Nu är morgonfikat slut och jag ska ta tag i dagen.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *