>"Är du gravid?!?!"

>

Det är inte så många saker som stör mig, och jag är rätt öppen med det mesta (tycker jag) men en sak som stör mig nå kopiöst är att bara för att man är i barnafödande ålder så tror folk att man är gravid så fort:

  • Man är hungrig
  • Man inte är hungrig
  • Man är nykter
  • Om man säger att man mår lite konstigt
  • Om jag haft lite stora kläder på mig flera dagar i rad
  • Man tycker att en bebis är söt
  • På något vis antyder något som skulle kunna tolkas som någonting
  • Osv…

För det första så är det en konstig fråga att ställa. Tänk om jag nu var det då, då skulle jag ju behöva ljuga. För om jag inte sagt det innan, så lär jag ju inte säga det då. Eller ännu värre, tänk om det var så att vi försökt men det inte går? DÅ skulle man ju kunna bli ledsen också, och inte bara störd av det.

Och dessutom så är det väl kanska privat? Det är klart att nära och kära får fråga, det bryr jag mig inte det minsta om. Men när folk som inte klassas i kategorin "nära och kära" ställer såna frågor så har jag lust att skjuta dem i huvudet. Passa er.

Nu finns det ju några personer som jag inte alls tar illa vid mig heller när de retar mig, de skulle kunna fråga om jag är gravid om jag sa "Gud, vad jag var full i helgen". Typ. Hehe.

Jag kom bara på det när jag skrev inlägget nedan och kände i slutet "Shit, de kommer ju tro att jag är gravid!" bara för att jag skrev att jag var hungrig. Men man kan väl vara väldigt hungrig utan en bulle i ugnen?

Ärsch, svammel, svammel.

Nu ska jag lägga upp två dagars outfits och sen blir det dusch innan Desperate.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *