Ännu en dag vid poolen…

Jag tog med kameran idag, men inte blev det nå bilder för det. Jag MÅSTE bli bättre på att fota! Aja, idag har dagen bestått av jobb och sen lika som igår. Pappa hämtade oss vid dagis och sen har vi hängt vid poolen. Jag tog ett välbehövligt dopp i den 21°-poolen. God pizza fick vi också. Jag blir bortskämd…

Sen fick vi skjuts hem, och efter dusch och sagoläsning så verkar Tuva ha kraschat i sängen. Annars är det ju ett mindre träningspass här hemma på kvällarna efter alla turer man måste springa in till henne. Men all träning är bra träning… Eller? ;-)

Nej, jag ska kika till henne sen ska jag hoppa in i duschen. Pappan i huset är inne i stan och dricker öl så det blir en lugn myskväll här hemma. Laddar inför sista jobbdagen innan SEMESTER! TJOHO!

Hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *