Anger management kurs på morgonen

God morgon fredag! Eller god och god. Tuva har saknat sin nusse (som tappades bort på dagis igår) under natten och sen vaknade hon vid 05.30. Snark!

Idag är det iallafall ledig dag för Tuva, och hon håller på och leker med sitt duplolego och bygger stall till sina hästar (”Mamma, när jag blir stor, kanske 6 år… DÅ kan jag väl få en egen riktig häst?”). Att leka med lego är som en anger management kurs för Tuvisen. Hej å hå vad det far legobitar här bitvis. Men jag försöker lugna lilla argbiggan och säga att man kan be om hjälp så kommer jag och hjälper direkt.

”Snälla mamma, kan du komma hit och hjälpa mig….” säger hon med världens mest sammanbitna röst. Haha! Men det går frammåt. ;-)

Nope, lite kaffe nu så ska vi nog kicka igång den här dagen.

One thought on “Anger management kurs på morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *