Andra synviklar

Haha, en sak som blir annorlunda med andra barnet är ju att man är lite mer beredd på det som väntar och ser saker ur en annan synvikel.

Med Tuva var det lite mer så här när vi var ensamma hemma:

”Åh, jag kan ju inte ens duscha i fred! GAHHH!”

Med Isak är det så här:

”Åh, jag KAN ju duscha! Bara jag står och sjunger massa tokiga sånger och kikar på Isak som sitter i babysittern utanför duschen! Är jag riktigt snabb och sjunger riktigt roligt hinner jag tvätta håret också! Tjoho!”

;-)

4 thoughts on “Andra synviklar

  1. Jag vågade inte ens hoppa in i duschen idag ifall lillkorven skulle vakna. Men han sov hela förmiddagen så det hade man ju lugnt hunnit! :D men så är jag ju nybörjare också. Hihi.

    • Grattis till den lilla! Jag var in och kikade på din blogg men kunde inte lämna en kommentar för jag hade en liten kink-pojke i famnen. Jag vågar inte heller duscha om han sover, bara när han är vaken och jag kan ha honom med mig. Vågar ju knappt gå på toa om han sover, så det blir inte bättre med andra barnet. Haha!

      • Tack så mycket! :) nej, man kanske inte ska hoppa in i nån dusch när de sover alls. Problemet är att vår kille sovit HELA dagen. Först nu han börjar vakna.. Men man får väl vara lite ofräsch tills pappan kommer hem! :)

  2. Det kom jag faktiskt också till efter ca 1½-2 månader när jag märkte att han tyckte babysittern var ok, fast han är min förstfödde:-) Mycket annat dock som jag kommer vara sååå mycket coolare med när nästa kommer… En skaplig skola det här är och lilla stackarn som är först ut får agera testkanin haha! Nä, han har det nog ganska bra faktiskt tror jag:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *