Alla skor på billigast vis

Tuva behöver en hel del skor just nu. Gympaskorna är för små, gummistövlarna får jag PRESSA ner hennes fötter i (det är samma storlek som på hennes allväderstövlar så de funkar ju inte heller…) och det är ju kanske inte längre läge att springa i foppatofflor och sandaler (men ändå är det bara augusti!!! Sommaren, hallå?).

Så det Tuva skulle behöva just nu är alltså:

 1. Ett par gympaskor.
 2. Ett par fodrade gummistövlar (känns ju sjukt onödigt att köpa ofodrade)
 3. Ett par ”fin” skor till hösten.

Jag tror nog att jag skulle komma billigast undan om jag handlade allt på Skopunkten där jag skulle kunna få alla tre paren för 378:-.

Det lutar nog att det kan bli ett köp där… Det enda jag är tveksam till är kvalitén på de fodrade stövlarna. Kanske värt att hitta något bättre, för de känns ju som att de kommer att bli väldigt välanvända. Eller kanske inte, då hon har sina fina kängor från Vincent shoestore som står emot lite, och sen förhoppningsvis kommer kunna ha sina Kavat-kängor från förra vintern (strl 25).

Kanske ska slå på stort och beställa hem?

4 thoughts on “Alla skor på billigast vis

 1. Barn på jobbet har haft stövlar från Skopunkten och deras mamma sa att de hade provat olika märken och att de från Skopunkten inte var nå sämre alls.. Synd bara att jag råkade smälta dem i vårt torkskåp.. Pinsamt! Men jag tycker att du ska slå till på dem.

  Kram!

 2. Eller jag råkade inte smälta dem.. De sprack för de blev för varmt. Men de skulle nog kunna ha hänt med vilka stövlar som helst, man ska ju inte ha dem i torkskåpet på för hög värme..

  • Haha! Det kan ju vara bra att veta! :-) Jag ska nog beställa de där ändå, så får vi satsa på ett par rejäla vinterkängor senare istället. Kram!

 3. Jag måste också köpa ett helt set med nya skor till Nova nu! Men ska till Ullared snart så tänkte vänta tills dess =) Kanske man hittar något fynd!!

  Sv: Ja, skit alltså! =) Men vem vet? Kanske att det dyker upp fler fototävlingar snart =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *