>Åh så jag vill ha!!

>

Jag har sett de här dojjorna från h&m lite överallt på bloggar (dock inte någon som köpt utan bara pressbild typ) och i tidningar och jag är KÄR.

JAG. VILL. HA. JAG. MÅSTE. HA.

Förmodligen är det en klack som är alldeles för hög, och hur ofta skulle jag kunna ha dem nu? Men dom skriker ju mitt namn och för 399:- så kan jag väl få ha dem och drömma om hur fin jag skulle vara i dem… Eller så kan jag spara dem till sommaren… Eller så bjuder någon mig på någon superglammig fest?

Fast först måste jag få tag på skorna.

Någon som sett dem? Eller vet nå?

Jag sitter ju som på nålar inför varje torsdag (då de uppdaterar webbshoppen) och hoppas, hoppas, hoppas (!!!) att de ska vara med… Men inte än så länge.

Nej, nu måste jag sova. Det är ungefär 90% risk att det blir en riktigt jobbig dag på jobbet imorn så jag lär ju vara fit for fight då.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *