Malia Long Sleeved Dress

Jag såg den här fina, fina klänningen bland Nellys nyheter för ett bra tag sedan och tänkte att jag skulle klicka hem den, men gjorde det inte på en gång. Sen skrev Engla om den och ”poff” så var den slutsåld… Nu såg jag att den kommit in igen och klickade snabbt som attan hem ett en!

Märket är Club L och den kostar 299:- (länk), just nu har ju Nelly både fraktfritt och returfraktfritt så det passade ju bra.

Nu är det dock slutshoppat på vita kläder för mig på ett tag, har ju mina fina från Conscious Collection och sen ett gäng från förra sommaren. :-) Det gäller ju lite att ha koll på vad som faktiskt finns i garderoben också, så ”slipper man” köpa nytt hela tiden. ;-)

Nu ska jag springa till bussen och hämta hem min sötnos!

So long!

6 thoughts on “Malia Long Sleeved Dress

  1. Sara! Jag har också tittat på den fina klänningen, vet du hur storlekarna är på nelly? Har inte gjort någon beställning där tidigare:-)

    Kram Emma

    • Åh, visst är den fin? Storlekarna är ju lite olika från märke till märke… Så man får ju chansa lite. Jag tog en S nu iallafall och hoppas på att det finns vidd för magen… ;-) Man kan ju läsa kommentarer på sidan om plagget, där folk som köpt det kan skriva in vad de tycker. Hoppas allt är fint med dig! Kram

  2. hej! jag funderar också på att beställa den klänningen! :)
    skulle vara himla trevligt om du kunde lägga upp bild på hur den sitter :p

    • Det ska jag göra! Får bli imorgon, fick hem den idag och orkar inte svira om från mjukisarna nu… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *