Toppen to the lördag

Snacka om tur jag och kidsen har! Vi har lyckats blivit bjudna på urgott grillat båda kvällarna pappan i huset var borta den här helgen. Tjoho! Idag hängde vi som sagt hemma hos mamma och pappa. Super mega mysigt. Och lugnt! Så otroligt glad över att mina barn också är lugna (bortsett från Isaks rymningsförsök och allmänna härj, men han är ju lugnare när vi är borta :-) ) så att vi bara kan hänga runt där och ha det bra. :-) Men aja, det jag skulle komma till var att vi lyckades blir kvar över middagen…

Såååå goda grönsaksspett! Tuva pratade om majsen innan hon skulle sova ”Jag tänkte äta tre, men så åt jag bara två och sen skulle Ville leka och då ville jag också det… Men jag ville ju äta TRE!”

I väntan på maten så var det lite häng i morfars/pappas ”bodega”. Och där satt Ville och Tuva och åt också, när vi andra satt inne i uterummet. Sötnosarna! Tänk att kunna ha en morbror att hänga så med. :-)

Det här har verkligen vart en toppen lördag. Jag har fokuserat på att umgås med barnen och ta mig tid att göra det utan att bli för upptaget och insnöad på städning, tvätt, kaffedrickning och mobilensvärld. Dom är ju ändå grymt roliga mina kids! ♥

Och att hänga hos mamma och pappa (och syskonen) såna här dagar är verkligen som att fylla på med ett inre lugn, lycka och nöjdhet. Men det känns kanske som att det är min tur att bjuda tillbaka på mat nu. :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *