Det där med syskon…

Igår så slog tanken mig både en och två gånger att hur mycket enklare och roligare det är med att ha två barn. De roar varandra och Tuva hjälper till och är så duktig med Isak.

Igår lekte de dagisbarn och dagisfröken på utflykt och gick runt på tomten med ett hopprep mellan dem medans jag kunde sitta och dricka kaffe i solen och ge små uppdrag.

Men redan igår kväll så var det som att någon inte ville att jag inte skulle få för mig att det kunde vara lite för bra. Tuva hade jätte svårt att somna och somnade först 21.30 (hon ville spela iPad men jag tyckte att det var för sent… 21.00 gav jag med mig…). Efter det började Isak kinka, och sen bökade han hela natten fram till 03.45 då han inte kunde sova längre (men jag försökte söva om i 1,5 timme innan vi gick upp). Isak var så klart suuuuuuper trött redan vid 08 och somnade strax därefter. Och när han väl somnat så kräver Tuva uppmärksamhet medans jag hade tänkt att jag skulle få sova på soffan ett tag medans hon tittade på barnkanalen.

Några minuters vila fick jag när jag kom på att om hon lät mig vila ett tag så skulle vi gå och köpa glass när Isak vaknade (hann även förbi loppis och plantskola då. :-) ). Mutor is the shit.

Jaja. Tur att det inte är såna här dagar så ofta, och när pappan kom hem på eftermiddagen så gick jag och la mig och sov en sväng. Jag som vanligtvis INTE kan sova på dagen slocknade som en stock.

Sen har vi haft blodbad och jag har tagit en löprunda.

Det var den söndagen det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *