68

Fatta att jag måste köpa storlek 68 till min lilla mega baby. Han är ju bara 2,5 månad! Vi har inte mycket alls i storlek 68, i stort sett bara det som han fick i julklapp och sen måste jag nog ut och kika lite i förrådet om jag inte missat plocka in det i 68 från Tuvas… Eller om det bara var massa tjejgrejer i den storleken.

Iallafall, när jag var på stan så fick det bli en liten påfyllning i garderoben för Isaks del:

Snygga jeans från Polarn o Pyrets rea och en ”Onepiece” från h&m. Lite smådrygt bara att dragkedjan på dräkten inte gick så långt ner märkte jag igår när jag skulle klä på honom den… Hade jag sett det innan jag köpte den så hade det nog inte blivit något köp. Ett himla bökande vid alla miljoner blöjbyten. Sen fick han även en vit långärmad body och ett grått linne-body från h&m. Men fler bodysar behövs.

Och just det, han fick två t-shirts från Cheap monday också, men de glömde jag fota. Var 50% rea inne på Weekday.

Back to städningen… Isak somnade om.

Ciao!

9 thoughts on “68

    • Jag handlade faktiskt bara lite i strl 50-56, sen fick vi en massa i 62 så det är först nu som det verkligen behövs nya kläder. :-)

  1. Så trist att du måste köpa massa nytt ;-) Allvarligt, att själv få gå och köpa babykläder till sin egen baby är väl det bästa som finns! Så länge babyn sover när man går runt och kollar… annars kan det vara lite stressigt.

    • Jo, jag hoppas att han lär kunna ha det ett tag nu. Fortsätter han växa så här så kommer han växa om storasystern innan han fyllt ett. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *