3 nya linnen

På stan i onsdags så köpte jag två nya linnen jag verkligen behöver, och ett jag verkligen inte behöver men som var fint. :-)

Vita långa linnen som går över lilla magen behövs! De i ”normal” längd går att dra över magen, MEN sen korvar de upp sig = tokig Sara. Översta vita kommer från h&m’s mama-avdelning. Jag hittade ett i XS bland alla M! Tjiho! 69.90:- tror jag det kostar. Det andra köpte jag på Gina Tricot för 99:-. Tycker deras baslinnen håller bra kvalité! Det enda som händer är att de vita blir ju lite gula efter ett tag (svårt att undvika) och de svarta tappar färg…

Det andra långa linnet (passar fint till leggings även för mig som är lång) föll jag för ryggen som är tvistad. Jag kommer naturligtvis ha det med ett linne under… Iallafall om jag ska ha det till annat än bikini. :-) 129:- hos Gina Tricot.

Sen kom jag även hem med 3 par skor och 2 bhar, men det kommer sen. Nu ska jag nog dra mig mot mamsen…Hade visst ingen ro i kroppen för att sitta och sola idag.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *