25-års partaj!

Ikväll har det vart fest på schemat för tjockisens (min alltså) del. Det är inte varje dag nu för tiden inte. ;-) Iallafall så var det lill-sis Emmis som fyllt 25 år som hade partaj hemma hos mamma och pappa, och jag och big-sis var inbjudna för att hjälpa till. Jag gjorde smaskig coleslaw och plockade egna hallon dagen till ära. Dock blev värdfolket aningens missnöjt med att det inte var köpeshallon (köpes hallon behöver man ju inte rensa ;-) ).

Dessutom vann jag tipsrundan med 12 rätt av 14! Men som syster hade jag visst ingen rätt till priset, och dessutom fick jag skylla mig själv att jag var gravid. Buhu! Dålig ”förlorare” som man är så vill man ju vinna om man vinner trots att det är bubbel som är priset och man inte får dricka sånt för tillfället. ;-)

Men det var en mysig och rolig kväll, men nu har jag landat hemma i soffan igen. Att följa med ut och skaka magen på något dansgolv känns inte riktigt som ett alternativ just nu… Haha!

Snodde en bild från mammas blogg:

Emma hade Eric Saade som uppträdde (i form av Ville… Hihi!). Grymt uppträdande! Sen raggade han upp Sofia som han knappt ens ville släppa när hon skulle gå på toaletten så mamma fick bära ut honom. Haha! Tokbarn. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *