Torsdag

Busy day idag. Jobb hela dagen med en snabb stadsrunda på lunchen då mitt första plagg från Polarn o pyret införskaffades som INTE var på rea. Dumt, då det även var det dyraste. ;-)

Sen var det bara fullt ös medvetslös på jobb och sen mot dagis, och så fort pappan klivit in genom dörren så bar det av på föräldramöte på Isaks avdelning.

Och nu krasch i soffan.

Känns som att bloggen har blivit lite lidande på senaste, men misströsta inte ( ;-) ), då pappan i huset är borta i fem dagar så kommer jag ha tid över till bloggen då jag blir bunden till hemmet lite mer (ännu mer tid skulle jag kunna få om inte Isak skulle envisas med ”ISA TRYCKA! ISA TRYCKA!” så fort jag tar fram datorn. ;-) ).

Inlägg jag har planerat att ska komma upp under helgen är…

  • Budgettips på schampo och balsam
  • Nytt i barnrummet – förvaring från h&m home
  • Nytt från Polarn o Pyret
  • Nytt i mammans garderob
  • Update på badrummet då man kan klassa det som KLART! Sista piffet med. Tjoho!
  • Mitt hår, efter två stycken ombre-försök… ;-)

Ja, det var väl först och främst det. Jag förstår att ni väntar och längtar, men ni får hålla er ett liiiiiiiiiiiiiiiiiitet tag till. Ok?

1234523_10151977447376697_1619302394_nEn liten smygtagen ”selfie” på jobbet då min lilla internetbaserade mammagrupp ville ha en nytagen bild inför vår träff den 5/4. Ska bli SÅ kul att träffa alla som man delat så mycket med sen sommaren -11. ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *