>11.00-13.00 = blogg-time

>

Ungefär alltså, Tuva bör ju bara sova 1,5 timme om man ska ha en möjlighet att få i säng henne på kvällen.

Så fort barnet somnat, då tar mamman fram sin lunch, slår på kaffebryggaren och slår sig ner vid datorn. Då är det bloggar som gäller. Och kanske några webbshoppar… Och så hemnet så klart!

Idag är det ju vab-dag igen. Tuva ska få vara hemma till och med onsdag åtminståne. Vill ju att hon verkligen ska vara frisk innan hon är tillbaka på förskolan igen, så att hon inte åker på första bästa sjukdom bara för att hon inte är frisk ännu.

Men Tuva har vart duktig idag, jag har fått bada henne, städat badrummet, dammat i vardagsrummet, dammsugit och tvättat (hennes nusse också!). Så har hon ju börjat äta igen! Wiho! Inget skulle kunna göra mig gladare just nu.

Nope, nu ska kaffebryggaren slås på, jag ska springa till tvätten och sen svira om. Annelie ville komma hit och roa min lilla sjukis lite grann och då kan jag ju inte sitta i mina för korta pyjamas byxor (de krympte i tvätten. Skiiiiiiiiiit!).

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *