>Wiho! Kamera på väg!

>

Nu har jag beställt ny kamera och det blev den snyggingen som jag helst av allt ville ha. En senare version av min lilla trasiga älskling (Canon Ixux i7 var det) och den verkar ju toppen.

Jag fick positiva kommentarer från folk som vet vad de snackar här på bloggen och den fick "Bra köp" stämpel på den suveräna sidan www.cyberphoto.se.

Om min nya Canon Ixus 80 IS skiver de (bland annat) så här:

Slutsats
Ixus 80 är en smidig, välbyggd och tämligen finessrik liten skapelse. Bildstabiliseringen fungerar utmärkt. Den chokladfärgade varianten är extra läcker och väcker uppmärksamhet. Bildkvaliteten når inte toppklass men är helt okej även på lite högre ISO-tal, och kameran förtjänar "bra köp" utan större tvekan.

Nu längtar jag efter min nya lilla kamera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *