Vita tänder tack!

I torsdags (fick den i brevlådan i fredags!) beställde jag tandblekning ”White One” (härifrån), det är som en penna som man penslar på gele på tänderna, väntar 30 sek och sen ska man inte äta på 30 min efter. Låter bra mycket enklare än de här bettskenorna som man ska ha i munnen i 45 min typ (och smakar helvete, så att manmax står ut i 1 minut…) som jag testat för 100 år sedan och sen gett upp hoppet om.

Jag dricker ju rätt mycket kaffe så lite vitare tänder skulle ju inte skada. ;-)

Jag kan meddela sen efter 14 dagar (man ska alltså smörja på i 14 dagar i streck) hur det var om ni vill. Jag har kikat runt på lite bloggar innan jag beställde så jag har ganska höga förväntningar. :-)

5 thoughts on “Vita tänder tack!

 1. Spännande att se om det blir det resultat du vill ha! Jag gjorde en tandblekning för ungefär fem år sedan och skulle egentligen behöva bättra på det. Kanske skulle prova på någon billigare hemmametod nästa gång.:)

 2. Hoppas det ger bättre resultat för dig än vad det gjorde för mig, märkte ingen skillnad alls i princip! =(
  Är också en notorisk kaffedrickare, och tyvärr verkar det vara så att man får finna sig i att inte få de där riktigt vita tänderna!?

  • Jaha, tråkigt! Ja, vi får väl se. Och ja, kaffet skulle jag aldrig sluta med ”bara” för att få vita tänder. Så mycket annat kul man måste sluta med då också (rödvin, blåbär, allt med mycket färg i sig).

   Jag kan meddela resultatet sen iallafall. :-)

  • Det fungerar faktiskt rätt bra. :-) Fast jag missade att man ska smörja TVÅ gånger om dagen och smörjde bara en… Men jag ser resultat. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *