VIP-shopping på Tophop!

Igår så dök lill-sis Linnéa upp på jobbet och när jag slutat så begav vi oss till Stockholm för lite Zara-shopping, mat på Sandy’s (som vanligt för min del… haha!) och sen VIP-shoppingkväll på Topshop med Sofi’s mode!

En låååååååång kö längs sergelgatan (den gick ända bort till bion som ligger i slutet av gatan). En snygg lillasyster. En trött tjockis. Mat på Sandy’s.

Jag hittade massa fint inne på Zara, men valde bort två favoriter (som inte kändes så nödvändiga om jag absolut måste välja bort något) eftersom jag inte ville go nut’s inne på Zara innan själva VIP-kvällen börjat som vi var där för. Men så hittade jag inget direkt på Topshop, hade ju planerat att kika på mamma-kläder (det var ju 25% under kvällen) men deras mammaavdelning var under ALL kritik. Urplockat med storlekar, speciellt i de små, och allt hängde huller om buller. Jag provade ett par byxor som viserligen var förstora (strl 38) men riktigt sköna. Men då satt fickorna uppe på rumpan?! Not so smickrande… :-(

Lite roligt var dock att när jag stod där och rev i mammakläderna så kom det fram ett butiksbiträde och säger att ”Det här är mammaavdelningen, men den där klänningen finns i vanliga sortimentet också.” Då vänder jag mig om och säger ”Jaaaa, men… öhhh…” och då kikar hon ner på min minibula och utbrister ”MEN JAHA!!! DU VAR JU SÅ SMAL!”.

Lite skönt att höra när jag får höra att jag är en tjockis dagarna i ända. ;-)

Men det var inte bara mammaavdelningen som var en besvikelse, det stod i inbjudan att det var en goodiebag till de 100 första. Men inte att det var till de 100 första SOM HANDLADE. Jag och lill-sis hade ju köat i 45 min för att vi var så sugna på den där goodiebagen… ;-) Dock fick vi Vitamin Well sparkling water, en minigodispåse och ett läppstift. Sen när jag köpte mitt lilla linne som jag köpte mest bara för att jag inte ville gå tomhänt därifrån så fick jag även ett brunt skärp (mycket bra viserligen då jag vart på jakt efter just det!) och Sofi’s Mode.

Mysigast var dock att få qualitytime med lill-sis.

Tack för en trevlig stockholmstripp tokunge! ♥

One thought on “VIP-shopping på Tophop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *