Vill ni gissa?

Ja, beräknad födelse är ju 21 oktober och det börjar ju dra ihop sig…

Någon som vågar sig på en gissning?

Det kan hända att den som vinner får en liten present, men jag vill inte lova något då jag inte vet hur det kommer se ut direkt efter födsel osv. Men om vinnaren kan godta att få den inom typ… Vad ska vi säga? Ett halvår? Då kan jag nog lova en vinnaren en liten pressy till 99%. ;-)

 

28 thoughts on “Vill ni gissa?

 1. Gissa är alltid kul :) Nu vet jag ju inte hur det var med tjejen, om du gick över eller födde för tidigt.. men jag drar en schysst och hoppfull gissning och säger 15:e ;)

  • Men Tuva så var det planerat snitt 10 dagar innan BF har jag för mig. :-) Men hon låg aldrig och tryckte nedåt som den här lilla krabaten gör heller. Så jag vet inte alls vad man kan vänta sig. :-)

 2. sv: nej, det har jag inte provat men är bra sugen på att massproducera sushi någon gång! hörde även att en restaurang i stan håller kurser i hur man gör, det verkar också skoj :)

  jag gissar på att den lilla räkan kommer den 18:e! :)

 3. Såg att det redan finns en gissning på 16:e oktober men jag vill ändå gissa på det. Min kille är född 16:e och jag tycker det är ett magiskt datum ju:-)

  Kram på dej!

 4. Fast det skulle vara cool om den kom 28: onde.. Tuvas 3,5 år dag och isf är Mini exakt lika gammal som Tuva var när Mini kom.. :-)

 5. Kul med gissningarna!
  Hoppas inte på min födelsedag, 30 oktober!
  Jag gissar på 17 oktober!
  Men visst får jag pris om det blir den 30 oxå??!!
  Lycka till och hoppas allt går bra!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *