Vecka 23

Jag mår lika som tidigare, inga nya krämpor. Kämpar på med mina sammandragningar, värst är det alltid i slutet av arbetsveckan. Men nu är det bara två veckor kvar till semester! Yey!

Bebisen mår nog också bra, för några dagar sen så var det full rulle i magen nästan hela dagen. (Eller full rulle, det är ingen Tuva där inne som hade disco, varjat med boxningsmatcher hela dagarna, det är ett som är säkert men det var mycket bök och lite sparkar under hela dagen) Sen dagen efter så var det cool-lungt bortsett från en liten, liten spark på kvällen. Dagen efter så kände jag ingenting heller på hela dagen så då fick jag lite spel och la mig i sängen tidigt och slappnade av så gott det gick, och då kom det igång med massa sparkar igen. Sen dess så har det vart så där lite lagom. Man märker när hon är vaken och sover iallafall. :-)

Förberedelser fortsätter jag med, ett plagg till har fått flytta in och en beställning från Ellos är på väg. Hjärnan snurrar på andra saker, som skötbord, säng, NY SÄNG TILL OSS osv. Men det ska jag (vi) ta tag i sen på våran gemensamma semester. Simon är väl rätt lugn. Tror inte att han har några problem med att överlämna det till mig. Haha! Men om man skulle vilja så skulle han självklart få vara med och fixa han med.

Största diskussionen just nu är ju namn. Mellannamnen är spikade, men jag har ju ett absolut favoritnamn som inte Simon är så jätte övertygad om. Han tycker att det är fint men inte att det känns 100%. Få se om jag lyckad jobba in det så han också gillar det. :-) Sen har vi ett gäng namn också som båda tycker är ok.

One thought on “Vecka 23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *