Vecka 17 och magbild

Japp, nu är vi i vecka 17. Jag har börjat må bättre och bebisen där inne ska vara rätt ”färdig” och den börjar likna en bebis allt mer. Ca 14-16 cm lång ska den vara också.

Jag har ju en del ont i magen dessvärre, men tror att det är växtvärk. Eftersom jag hade mycket sammandragningar och så med Tuva (fast mycket senare då) så tror jag ju att jag skulle känna igen det… Kanske beror det lite på allt kånkandes runt på min 18 kilos klump (Tuva) också. Men vad gör man. ;-) Kanske borde vänja henne av med att bli buren, men det är ju lättare sagt än gjort. Och att skylla på att ”mamma har en bebis i magen” känns så taskigt. Men ja, det var inte det jag skulle skriva om…

Här kommer en nyfotat magbild i v17 (16+1 för att vara exakt):

Riktigt så blek är jag inte, vart väldans ljusa bilder… :-) Och jag bjuder på att jag bikinin och mjukisarna… Det är ju så jag ser ut just nu, är ju på väg ut i solen igen… Riktig sommarvärme mot husväggen!

One thought on “Vecka 17 och magbild

  1. Åh vilken härlig mage! Så fin du är!
    Något mirakel medel har jag tyvärr inte att bjussa på utan hon har nog bara mina gener som hon brås på. Dock har hon betydligt tjockare och finare hår än mig. Och lockigare. Mitt är så rakt så folk tror art jag plattat det… :)
    Må så gott!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *