>Varning för lång video

>

Jag spelade in en liten video (5 min) på Tuva som leker. Jag tycker att hon är så rolig när hon leker så där själv.

Jag förstår ju att det kanske inte är så många som orkar kolla på henne, men för er som känner henne så lovar jag att det är värt det.  Min lilla sötnos som börjar bli så stor!!!

Sen kan jag ju säga också att hon inte gått i prinsesspyjamasen till förskolan, utan hon ville promt byta om till den när hon kom hem (sen hann hon byta om en gång till innan hon skulle bada). Och anledningen till att jag sitter i fulaste pyjamasbyxorna var för att jag slängde med mina kläder i tvätten.

Så, titta på filmen nu.

Själv ska jag hoppa in i duschen efter ett hårt träningspass. Jag är mycket nöjd över mig själv.

Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *