Varning för Fashiolista

Via Annawii så hittade jag till sidan Fashiolista, en perfekt sida för mig som sitter och ”fönstershoppar” i massa webbshoppar hela tiden… :-) Man installerar en grej i webläsaren som gör att man får hjärta man kan klicka på när man ser något man gillar och så spars det på min sida, jag har testat att lägga till saker från h&m, Nelly, Ellos och Melba och alla har fungerat fint!

Registrera dig med och lägg till mig! :-)

(Jag har registrerat mig genom facebook så jag heter Sara Djurström)

En liten (eller kanske stor…) varning borde nog utfärdas dock… Det är farligt för plånboken när man får en massa tips på vad andra hittat hela tiden… ;-)

Men jag tror nog sidan skulle passa fint för små syrrorna Mia, Linnéa och Emma (se länkar till alla tre till höger). Så registrera er nu så jag får se vad det är ni spanar på. :-)

One thought on “Varning för Fashiolista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *