>Världens finaste trench och mysigaste koftan

>

Det kom hem två paket till mig i veckan… Ett från Haléns som jag hade glömt bort () eftersom jag aldrig fick någon orderbekräftelse så trodde jag inte att jag beställt, och det andra paketet kom från Ellos, men det visste jag faktiskt om.

Men oavsett om jag hade glömt bort paketet från Haléns eller inte så blev jag SÅ nöjd, paketet innehöll ju finaste trenchen ever!

Jag vet att den verkligen inte kommer tillrätta hängades på städskåpet, men fotot fotades en sen kväll och jag bara inte orkade med att göra nå annat. Men kolla de fiiiiiiiiiiiina volangerna nedtill, och det underbara fodret! I’m in love. Nu har jag en jacka som jag kan ha när jag ska vara riktigt fin också. Lovely LOVE LABEL (märket). Att jag dessutom hade 100:- rabatt från Haléns gjorde ju inte saken sämre.

Paketet från Ellos innehöll en super mysig kofta, var bara tvungen att beställa när jag ändå hade 50% rabatt. Beställningen gick på precis över 300:- och då fick jag med ett par leggings till Tuva också. Prisvärt eller vad?

Ja, den kommer ju inte heller till sin rätt på städskåpet kan jag hålla med om.

Nope, nu ville Simon ha datorn och jag ska inviga mina nya produkter från Dermalogica. Mer om det sen…

Hoppas ni får en fin lördag i solen! Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *