Världens finaste mamma i tidningen!

Igår var min mamma i tidningen, i UNT. (Läs artikeln här) Hon fyller ju 50 (FEMTIO!!!) år imorgon och ska då självfallet firas.

Världens finaste mamma har jag. ♥

Ungefär 30546 gånger har jag hört att jag är lik mamma. 1 (EN!) gång har jag hört att jag är väldigt lik pappa! Haha! I bakgrunden syns sladdis Ville och Linnéa + Philip som fyller år på samma dag (13 juli) fast med 2 år mellan.

Men i artikeln så var det rätt mycket fel, trots att de spelade in allt på band när de intervjuade mamma och att hon sen hade påpekat felen.

  1. Vi bor inte i Trenstä utan Trångtä.
  2. Hon träffade pappa för 30 år sedan och inte 26 år sen (vem är annars MIN pappa?!)
  3. Mamma vill vikariera som barnskötare (som hon är utbildad till) och inte förskolelärare.
  4. Det är Linnéas systerbarn Gurra (inte brorsbarn) som hon hoppas på ska skaffa barn tidigt så att mamma blir gammelmormor (inte gammelfarmor, Kevin är 5 år och det är ju lite tidigt att lägga en sån press på han nu ;-) ).

 

One thought on “Världens finaste mamma i tidningen!

  1. Vad härigt, så klart att de ska firas!! :) Synd att UNT slarvade med artikeln bara! O ja lägg till min röst med, ni är så lika! ;)

    Sv: Sötis, du hade absolut kunna ha dessa shorts de är super fina att ha nedanför magen med, man kan ha dem högt eller nedanför;) hade ett par liknade harmesbyxor med min stora mage förra sommaren ;) Hihi tänkte faktiskt igår när jag satt på mig shortsen att dessa hade funkat att ha med en bebismage… (är inte gravid igen!)
    :)Ha en toppen dag! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *