Varför lär man sig ALDRIG?

Jag såg två porer på min kind som nog kanske såg aningens större ut än resten. ”De kan jag kanske försöka klämma” tänkte jag och klämde på igår. Imorse vaknade jag med megafinnen nummer ett på kinden. KUL. Borde jag inte vid 28 år ålder ha lärt mig att inte försöka klämma porer ”som verkar vara lite större”. Jag har ju hellre en lite för stor por än en megafinne om jag säger så. ;-)

Men annars så har jag haft en toppen dag! Shopping för inga pengar (presentkort + asbillig rea) med storasyster och sen kalas för brorsbarnet Kevin som fyllt fem år.

Dock så fastnade vi med bilen på väg upp för vårat berg vi bor på, men det är ju inte mitt problem. Hehe. ;-)

Nope, nu ska jag göra klart potatismoset.

Ciao!

One thought on “Varför lär man sig ALDRIG?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *