>Vad är oddsen för detta?!

>

I natt så sov Tuva som en stock! Bara en gång fick jag stoppa i nappen och då somnade hon om direkt, och sen, nästan det bästa av allt:

Jag vaknar av mig själv och tänker "Hmm… Är det inte lite ovanligt ljust för att Tuva ska sova?" så jag kikar ner i Tuvas säng och ser henne helt nerbäddad (när hon sover så sparkar hon oftast bort täcket) och så tittar hon på mig lungt med sina stora blå och säger "Mamma!". När jag sen kollar på klockan så står den på 07.12. Jag fick alltså ca 8 timmars kvalitéts-sömn i natt. Det räknar man inte med när man ska ha hand om Tuva själv både natt och morgon.

Så det var otippat! Jag hade räknat med att hon skulle vilja upp mellan 05-06 tiden som vanligt nu när det är vintertid. Sen låg hon kvar i sängen och myste länge och pratade innan vi gick upp och gjorde iordning välling och la oss på soffan och myste framför barnkanalen.

Tuva har vart världens mysigaste, snällaste och underbaraste hela morgonen och det har bara sprutat ord ur hennes mun. Visst, som vanligt så är det ju så att man får tyda lite, kan ju inte påstå att hon pratar "rent" men ändå. När telefonen ringde skrek hon "De riiiinjer! De riiiinjer!"

Sömn, mycket mys och en glad unge = en lycklig Sara.

Nu ska jag kika i webbshoppar, är GRYMT shoppingsugen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *