Utvecklingssamtal

Idag hade vi utvecklingssamtal med Tuvas fröken. Så himla kul att höra hur det går för henne! Speciellt eftersom det går så bra också. :-) Hon leker fint med alla barn, är framåt, leker bra, är duktig vid maten och äter bra, duktig vid samlingar, är tidigt i utvecklingen, intresserad av allt, man kan skoja med henne och hon har humor (mammas tjej det där ;-) ) och ja, massa mer positivt fick jag höra. Så stolt mamma så!

Det enda små ”nackdelarna” var ju Tuvas humör, och att de är tre tjejer som har lite svårt att leka just tre. Det är ofta någon som inte får vara med och om det är Tuva som inte får vara med så blir hon ju så klart jätte ledsen.

Sen fick vi också höra att hon ska byta upp en avdelning till hösten, så hon kommer att gå med mest -07:or istället för jag som trodde att hon skulle vara kvar på avdelningen hon går på nu som skulle bli med mest -08:or. Men Tuva och hennes bästa kompisar ska få byta upp och det är ju bra tycker jag, eftersom hon är så tidig med allt så behöver hon ju lite mer stimulans och dessutom kommer hennes fröknar följa med till nya avdelningen. Toppen bra. :-)

Min duktiga tjej! Och hennes tokiga kusin… Hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *