>Utpumpad och nöjd

>

När jag ammande min lilla matfriska tös så kände jag mig allt som oftast utpumpad. Men nu är jag utpumpad på ett mycket bättre, skönare och mindre prestationsångestaktikt vis.

Vi har åkt runt och kikat i området där vi också har vart och kikat på par/rad/kedje (vet inte skillnaden, men det är benämningen på hemnet) hus. Och det känns bra! Riktigt bra. Men som vanligt var det en mängd med folk där, och det strömmade in ännu mer när vi gick. Och så var det en sak som inte var bra. Alls. Så det måste kollas upp mer nogrannt. Men, men, i mitten av veckan så sätter budgivingen igång och kommer vi bara tillrätta med det där problemet så ska det bli spännande!

Ursäkta att det låter flummigt och konstigt när jag inte vill skriva ut vad jag menar… Men uppenbarligen är det ju Uppsalabor som läser här och jag vill ju inte "tipsa" om något vi kanske vill köpa. Ni får veta när allt är klart. Men vänner och bekanta som undrar får ju gärna höra av er så berättar jag. Om det är någon som är nyfiken alltså.

Sen har jag spelat match, och jag var ju kass. Så klart. Men inte så kass som jag trodde att jag skulle vara. Jag spelade hela första halvlek och ca 20-25 min av andra. Och jag orkade!!! Visst, jag var väl liksom inte helt vild och kutade, kutade, kutade. Men jag kunde spela, och jag spydde inte av trötthet. Bara det gör mig nöjd just nu. Hehe. Sen saknas det ju en hel del rent fotbollsmässigt. Men det kommer ju, jag har ju inte kunnat träna så mycket fotboll utan nästan bara vart med på fysen. Så nu när hockeyn (Simons matcher har lyckats krocka med i stort sett alla mina fotbollsträningar och cuper…) är slut så blir det prio med fotboll! Jag vet ju att det finns där. Långt inne förmodligen. Men det finns där iallafall.

Och hur grymt skoj är det inte att spela?! Och dessutom i mitt nya lag! Känns lite som att jag "hittat hem" och den här säsongen ska bli så himla skoj!

Och en annan som gjort en prestation idag så är det ju min älskade pappsen! Han har ju åkt vasaloppet! Och jag är stolt som få över att ha en sån super-pappa.

Nope, nu ska jag mysa ner mig i soffan brevid my love som kikar på Athletic Bilbao som möter något sämre lag (det står 2-0 till Bilbao men Simon verkar inte helt nöjd trots det så jag antar att det är ett sämre lag och det krävs en vinst. En stor vinst helst.) och kanske "kräva" lite massage eftersom jag slitit så hårt idag. Hehe.

Hörs imorn då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *