Uppdatering på bebisförberedelserna

Idag var vi in till Barnenshus för att bland annat kika på en ny suflett till våran Emmaljuga Edge Duo. Men vet ni vad en ny suflett kostar? 2200:-. Det är ju tamigtusan lika mycket som vagnen är värd! Hade funderat på att köpa en mjuklift också, så att vi skulle slippa byta vagnsdelar om Tuva skulle behöva ta en tur i vagnen. Men jag blev lite väl snål när jag var där inne, vi har ju en liggdel och om vi får en bauta bebis igen så är ju liggdelstiden begränsad.

Men jag kom iallafall ut med en sån insats till badbaljan som bebisarna kan ligga på, ett regnskydd till vagnen (vårat blev stulet förrut) och en snuttefilt. Och just det, en Barbie-film också. Tuva var ju med. ;-)

Sen hade jag ju tänkt att vi ska köpa en byrå för bebisens kläder, men det skippar vi nog också. Den kommer ju bara att behövas tills vi är klara med utbyggnaden och bebisen får ett eget rum (däri finns två garderober) och dessutom kommer den nog inte ens att få plats i vårat sovrum när vi ska byta säng. Så bebisens prylar får husera i min garderob.

Hmmm… Lite motvilligt från min sida dock.

Nu behöver vi bara få hem våran Babybjörn från Maja, och få låna korgsängen av Sara och Adam. Sen är det nog bara lite småfix som OM man skulle vilja, kanske klarar sig utan. Men som man ju tycker är kul… :-)

Nope, nu har barnvakten parkerat sig i soffan och jag ska byta om. Jag och älsklingen ska ut och äta i regnet. :-)

Hörs!

2 thoughts on “Uppdatering på bebisförberedelserna

  1. En sådann där insats till badbajan var ett onödigt köp enligt mig… Inte så användbar. Man kan ju ändå inte låta bebisen ligga själv på den, utan man måste hålla i och då tycke jag att det var lättare att hålla i bebisen utan insatsen i baljan. Ni kan få låna vår om ni vill.. :-)

    Kram

    • Ok, ja, Malin sa också att det var lite onödigt… Men den var så billig så jag slog till på en ändå. Får väl testa och se, tänkte att det kanske kunde vara lättare när man ska bada bebisen själv. Iallafall när bebisen blir lite större. :-)

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *