Uppdaterad vintergarderob till Tuvisen.

Igår när jag kikade in mina sidor på h&m för att se när Tuvas jacka + byxor kommer så såg jag att de hade ändrat leveransen på jackan till v49. ”WTF!” tänkte jag. Vi hade ju tänkt att bara ha ett ställ i vinter (som Simon sa ”Kan du ge mig en bra motivering till att ha TVÅ vinterställ? Vilka barn har det?!” ”Eh, om vi måste tvätta Tuvas ställ så kan inte hon gå ut förrens det torkat och eftersom vi inte har något torkskåp så tar det ca 1,5 dygn” svarade jag.). Så när jag var in på h&m idag så såg jag att de hade EN jacka kvar, så då köpte jag den i butik istället.

Sen tvingade jag Simon att åka förbi ÖB eftersom jag hört att de har prisvärda overaller där. Och de hadde de! EN i Tuvas storlek fanns kvar där med. Puh!

Overallen från ÖB för 299:- får vara backup.

Fina jackan från h&m! 399:- kostar den, men jag hade 100:- rabatt + två stycken 100:- bonuscheckar så den kostade alltså 100:-. Ganska lagom.

Men så var det ju så att när jag kom hem och skulle gå in och avbeställa jackan så hade de ändrat IGEN, nu var det leverans v40 så som det var från början, men byxorna hade de också ändrat. NU ska de komma v47!!! Grrr!!! Hoppas hon kan ha sina i strl 98 från förra året fram tills dess. Eller att de också ändrar dem igen. Verkar ju visst vara lite fram och tillbaka.

Men det var ju inte enda shoppingen idag. Tuva har ju extremt dåligt med långärmat, så det blev lite sånt. Och mamman fick sig också lite nytt. (Tur som sjutton att jag har så mycket rabattcheckar!)

Men det tar vi en annan dag.

Natti, natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *