Underbara helg!

Jag har haft en väldigt bloggfri, men underbart skön helg! I fredags så tog jag och Tuva 11-bussen in till stan och mötte upp Carro och sötaste Minna på stan för lite lunch och morsdags-shopping innan vi gick hem till dem och fikade (mammorna) och lekte (barnen). Mycket trevligt! Nu längtar Tuva tills nästa gång då det visst är utlovat lek i lekparken. Hihi. :-)

Sen hämta Simon upp oss där och så brände vi iväg till Söderbärke (Tuvas farmor och farfar) och där har vi fått äta mängder med god mat, umgåtts och haft det bara så där allmänt super bra. Myst med snällaste lilla bebis Ellen (Tuvas kusin) har vi också gjort. Tänk att vi har en egen liten räka i slutet på oktober. ♥ Massa gott har vi smällt i oss. Igår så gick Tuva upp med farmor (medans jag sov och pappan hennes var iväg med farfar och planterade skog) och bakade. Så när jag klev upp fick jag nybakt bröd och muffins! Idag bjöds det på morsdagstårta, som Tuva försökte lura med sig hem sen… Haha! (Tuva: ”Kan jag få ta med mig tårtan hem?” Farmor: ”Men det går ju inte, du har ju inget att ta den i” Tuva: ”Jag kan ta den i en påse!”)

Sen så var det fullt ös hemmåt, då det stod kalas för en fjortis (lillasyster Julia fyller 14 år imorn) och mamman på schemat klockan 14.00. Tack för gott fika! Tuva har nog smällt i sig en fyra-fem bitar tårta under dagen idag… Mamman ligger nog bara på tre-fyra. ;-)

Nu ska jag duscha, sen betala räkningar förmodligen. Om jag orkar ta mig iväg till duschen, jag har det ju rätt bra här under min chilli-filt… :-)

2 thoughts on “Underbara helg!

  1. Hahaha, Tuva är störtskön som tänkte lura med sig tårtan hem! Gullet. Nu när våra bröllop är över tänkte vi att vi skulle komma och hälsa på och bo i eran gäststuga någon helg! Det vore skojsigt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *