>Tuvas önskelista

>

Märks det att man blivit mamma när man tycker att det är mycket roligare med att fundera över vad Tuva ska få än att fundera över vad man själv vill ha?

Eller har det med åldern att göra att jag inte längre läääääängtar tills jag fyller år? Hehe.

Men ärch, det var ju Tuvas önskelista jag skulle fokusera på. Här kommer en lista, och den är inte ordnad med "bäst först" eller så utan det är helt blandat.


Fischer Price Little People

När vi var hemma hos Tuvas kusiner sist så lekte Tuva och Erica jätte fint med dem och de är väldigt barnvänliga och samtidigt kul. Jag funderat på om jag och Simon kanske ska slå till på "huset" i julklapp till Tuva, men det vore ju skoj med nå mer.


Duplo

Tuva gillar ju verkligen att leka med duplo, det gör hon varje dag. Men hon har ju bara sin lilla låda så hon skulle säkert tycka att det var skoj med nå mer att leka med.


Böcker

Tuva läser ju mycket böcker, verkligen! Undrar hur många sagor per dag vi läser? Många är det iallafall. Men många av hennes böcker är ju pek-böcker för mindre barn, nu är hon ju stor nog att gå vidare.


Hello Kitty

På någotvis så har Tuva börjat tycka om Hello Kitty (det måste hon lärt sig på förskolan) hon  blir jätte glad när hon ser "Kitty!" och när vi lekte hemma hos kusinerna hittade hon små figurer som hon verkade gilla.


Saker till hennes rum

Förhoppningsvis så kommer ju vi att flytta inom en snar framtid och då kommer Tuva att få ett eget rum, och hon har INGENTING att ha i sitt rum. Så allt som skulle kunna finnas i ett barnrum för att göra det roligare uppskattas massor!

Som tex docksäng, spis och andra grejer. Ni vet.


Kläder

Med en Tuva som växer som en tok så behövs det alltid mer kläder, och speciellt nu så har hon vuxit ur i stort sett alla hennes pyjamaser. Storlek 98 är det som gäller nu.


Leksaker

Andra leksaker än de jag tipsat om ovan går ju så klart också hem mer än väl! Det är ju bara tips. Tuva har ju lite "vuxit ur" hennes leksaker hon har, och nu är hon ju så pass stor att hon faktiskt leker så att öppna hårda paket på julafton kommer nog att vara det roligaste!


Det var de det, mer kommer jag inte på just nu.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *