Tuvas höstskor

Så där, då var Tuvas ”höstskogarderob” uppdaterad. Dessa två par får hon dras med tills det är dags för vinterns Kavat kängor (som jag viserligen kanske också måste köpa nya om hon helt plötsligt har 29 i skostorlek!):

Fodrade gummistövlar och fodrade kängor från Skopunkten. Blev 200:- för båda paren (de blommiga kängorna var nedsatta från 249:- till 99:-), som hittat! Jag gillar att kängorna är lite tuffare och Tuva gillar att de är blommiga. Bra kompromiss. ;-)

6 thoughts on “Tuvas höstskor

  1. Tittade också på dom kängorna, men det kändes lite för klumpigt till en knappt treåring.. blev ett par fodrade snöstövlar och ett par sneakers istället. Älskar skopunkten när det gäller barnskor, då gör det inget om dom bara håller en säsong, billigt är bäst! :)

    • Ja, de kanske var lite klumpiga märkte jag när vi var ute och lekte i dem. Fast hon vänjer sig nog lite också, hitills har hon ju vart van att springa i små lätta converseliknande skor så det blir väl lite omställning. :-) Jag älskar också skopunkten! Då kan man kosta på sig att köpa lite roligare skor (och inte tänka på att de ska gå att sälja vidare eller passa för att ärvas), för de kommer vara både utnötta och för små när säsongen är slut. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *