Tuva magbild

Hittade en magbild från när jag väntade Tuva som är tagen på exakt samma dag (ja alltså gravidlängdsmässigt) som jag är i nu.

Då minns jag att jag var mest rädd för att få bristningar, något som jag inte funderat så särskilt mycket över den här gången. Antar att jag tror att bara för att jag klarade mig då så kommer jag klara mig nu… Men det visar väl sig.

5 thoughts on “Tuva magbild

  1. Inte så stor skillnad mot förra gången ;) Vad kul att det är BF på årsdagen, hade ju varit häftigt om det blev just den dagen då ;) Vi har årsdag i maj, dagen efter min födelsedag så det är nära en bemärkelsedag det med, firade 9 år i år, helt galet :P

  2. Ville inte heller ha bristningar, även om jag innerst inne bara var lycklig över att vara gravid. Jag fick små strimmor på brösten, de var dem som växte mest, hehe, men det kändes bara bra, ett tecken på att man gått igenom en graviditet.

    Snart dags för dig nu ju! Spännande!

  3. det är så roligt att gå tillbaka och titta, jämföra magarna lite:)
    jag fick inte heller en enda bristning någonstans, jag hoppas att det blir lika denna gången, men det är inget jag går och funderar på direkt heller…
    Fina du, snart är bebis här, så spännande!

  4. Jag har inte fått några bristningar på magen, vilket jag är glad för, men man vågar ju inte ropa hej än. Har dock fått några lite utanför ljumskarna, längst upp på låren. Men de syns inte så mycket, som tur är..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *