"Tuva, älskar du mig?"

Just det! Jag måste bara berätta, för det var så sött.

I bilen på väg till Östhammar så frågar Ville:

”Tuva, älskar du mig?”

Tuva svarar:

”Nej, Mamma!”

2 thoughts on “"Tuva, älskar du mig?"

  1. Men ååååååh så himla gulligt! Måste värma otroligt mycket att som mamma få höra det! Nu började jag nästan längta tills Lova kan prata.. fast jag vill ändå bromsa tiden nu..hehe! Hur ska det gå ihop? Visst är det första veckan i augusti ni kommer upp till norrland? Kramar!

    • Jag har lite dålig koll på vilka datum det är, men vi åker upp v31. Först tänkte vi åka i slutet av vecka 30, men det verkar som det blir v31 nu. Vore så skoj om vi hann ses! Lova måste ju ha blivit hur stor som helst nu, viserligen har jag ganska bra koll genom bloggen, men det är ju inte samma sak. :-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *