>Trött, tröttare, tröttast = jag

>

My god, vilken trötthet det är som har intagit min kropp. Jag är helt slut varenda dag och skulle tvär somnat på soffan direkt när jag kom hem om det inte var för att jag har en vild liten 20 månaders unge som inte tycker att mamman ska sova. "VAKNA MAMMA!" ekar det i mitt öra om jag sluter ögonen en sekund…

Men det är väl bra att det är någon som håller igång mig.

Men det är väl bara att härda ut, nu är det ju trots allt alldeles strax jul och då kommer jag ju att vara lite ledig. Sen ska jag dricka mängder med järn-juice och äta vitaminer för jag tror ju nämligen att den största boven till min oändliga trötthet är järn och vitaminbrist.

Nej, ta mig tusan, den här tröttheten måste jag göra något åt. Man blir ju för fasen deprimerad av att vara så här orkeslös.

Men nu så ska… Zzzzz…Zzzzzz….Zzzz….Zzzzzz…………………………………………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *