Tre syrror och en mamma på stan

Idag har vi haft en riktig mysig dag. Vi (dvs jag, bigsis Malin och lillsis Emma) gav ju mamman i 50-årspresent en shoppingdag på stan, och sen trerätters på Tzatziki, och det var idag som det skulle ske. Så klockan 13.00 så hämtade vi upp mamman som sen shoppade loss (jag hoppas hon blev nöjd ♥) på stan innan vi gick och satt oss på Tzatzikis mysiga uteservering vid ån där vi satt tills vi fick sittsår i baken. ;-) Då gick vi vidare till station där vi tog en glass (galet god glass på Coffee house by George!) innan vi åkte hem.

En väldigt mysig dag med mycket skratt blev det. ♥

Jag försökte leka ”riktig” bloggerska och fotade min mat:

Emma fotade lite mer, så det kommer fler bilder sen när jag fått dem. :-)

♥ Tack för idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *