>Tonvis med bilder från Kreta

>

Då var vi hemma! Och oj så bra vi haft det. Det mesta gick super galant med Tuva (utom kvällen vi åkte in till Chania och tänkte att vi skulle söva Tuva i vagnen så att jag och Simon kunde få en lugn och mysig kväll på restaurang. Icke då, efter 2,5 timmars prommis längs med strandpromenaden så gav vi upp och köpte baguetter och tog taxi hem. Alldeles för mycket skoj att titta på för att Tuva skulle somna) och hon har verkligen haft det skoj! Super qualitytime med lilla familjen.  Och inte hade jag haft något emot att stanna i solen och värmen ett par dagar till…

Flygresorna gick också fin-fint om man bortser från alla vänttider och förseningar. Tuva har vart så duktig så!

Istället för att orka skriva om resan så kommer här istället en hejdundrans massa bilder. "En bild säger med än 1000 ord" som det så fint heter.

Enjoy.

1. En nöjd Simon med första ölen för resan i poolbaren/restaurangen. 2. En väldigt talande bild för vad Tuva tyckte om att bada, alldeles för kallt för att ens doppa fötterna. Snuttan hade blivit badkruka!

1. Tuva hänger i solstolen i skuggan vid poolen. 2. Tuva har satt sig på behagligt avstånd från det kalla, kalla (det var inte kallt, men inte i babysimspoolsvärme…) vattnet med sina leksaker och Tuvas vilja är ju lag så där fick jag med sitta.

1. Jag försökte locka i Tuva genom att visa ur kul det kunde vara att plaska i vattnet. Det funkade inte… 2. Tuva njuter av en av sina många "popups" under resan.

1. En drink efter badantet (eller nja, inte så mycket badande. Tuva har ju fått sina badkrukegener från mig antar jag…) 2. Havsutsikt från hotellrummet. Inte så illa.

1. När man reser med barn så ska ju de i säng så att vara ute och härja på kvällarna är ju inget som kommer på tal, så det fick bli mys på balkongen de flesta kvällarna istället. Lika bra tyckte jag. Mys! 2. Tuva står och spanar efter katter och hundar.

1. Första dagen smörjde jag som tusan med solskydd och eftersom jag knappt fick någon färg så drog jag ner på det till andra dagen och då jäklar tog solen… Oups. 2. En kladdig Tuva äter spaghetti till lunch på balkongen.

1. Häng i bebispoolen och eftersom mamsen bränt sig och är livrädd för att börja flagna så blev det tischa på en dag tills huden återhämtat sig. 2. Kvällen i Chania innan mission impossible projektet "söva Tuva" drog igång.

1. Chania är en mysig stad, det här en en gränd inte mitt i turistgatan. 2. En glad Tuva äter mellis i hotellrumssoffan.

1. Snyggingen är redo för poolen! Solhatt, uvdräkt och insmord med spf 50. 2. Tuva gillade att leka med de stora coola tjejerna, men inte att bada så hon stod brevid och kastade leksaker på dem.

1. Cool Tuvis ute på lunch. 2. Hotellets katt som gjorde en del middagar så mycket enklare för oss genom att springa omkring och jama och därmed roa Tuvisen.

När det blev högtryck och supervärme de sista dagarna så blev det så klart varmare i vattnet. Ljummet rättare sagt och Tuva tyckte att det var dags att ta sig ett par dopp!

1. Tuva ute på restaurang och äter pannkakor. 2. En blöt och väääääldigt sandig Tuva ska absolut upp och sätta sig på pappa som ligger och solar precis torkat och borstat bort all sand. Haha!

Japp så släppte det för Tuvisen och det blev ett jäkla badande och härjande på stranden där det bara gick att vara fram till lunch, för sen gick det inte att gå på sanden längre.

1. En sandig tjej! Men inte brydde hon sig om det. Ganska gott var det med sand också tydligen. Tok-fian. 2. Tuva raggade upp en liten grekisk pojke som hon jagade runt på stranden sista dagen. Tuvas första sommarflört? Hehe.

1. Tuva tyckte att hon hade gjort nå bra och klappar händerna. 2. Benen i ljumna poolvattnent. Härligt.

"Sista måltiden" och sista ölen på hotellrestaurangen. Tuva härjade på som vanligt och när hon blev trött och kinkig var det dags att dra sig tillbaka.

Åh, härliga, härliga resa. Så bra vi haft det. Kan inte ens beskriva. Åh, så det här behövdes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *